gea
Opaženo

Kdo je pojedel vso majonezo?

Vprašanje iz naslova smo med poletjem največkrat slišali v okviru akcije »Gea – Za stisn’t dobra«, v kateri so si majonezo Gea podajali najbolj znani slovenski TikTokerji.

Kratek opis akcije: »Ko želiš povečati prepoznavnost izdelka med najstniki in prisotnost blagovne znamke na digitalnih kanalih, je edini pravi odgovor TikTok,« ugotavljajo v agenciji Rubikon GRAL. Tovarna olja Gea je k sodelovanju v TikTok štafeti – »Podaj mi Geo majonezo« povabila pet vplivnežev, ki so za skupni videooglas posneli svoj odsek, obenem pa majonezo vključili še v objavo na lastnem profilu na TikToku. »Za večjo zapomnljivost oglasa smo uporabnike zasledovali na različnih kanalih, z namenom dosega mlajšega ciljnega občinstva pa digitalno oglaševanje izvedli tudi med mobilnimi igricami preko kanala Ad Colony in na Snapchatu, ki se je z več kot dvema milijonoma prikazov oglasa izkazal za najuspešnejšega,« je poudarila Anja Plesec Kontrec, vodja projekta v agenciji.

V kampanji so sodelovali TikTokerji Riya_damyanti, jackonthebox, kanai.boy, tilenzakrajsek in xlucy_time. Kdo je na koncu ostal praznih rok, lahko preverite tukaj:

gea1

Predstavnica naročnika: Doroteja Kitak

Vodja projekta: Anja Plesec Kontrec

Kreativni direktor: Gregor Graf

Tekstopisec: Denis Pucelj

Oblikovalec: Marco Gorini

Vodja video produkcije: Maja Šest

495

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

luka bajs2
24. 09. 2022

Z Luko Bajsom, ki s svojo ustvarjalnostjo že več kot desetletje prinaša pozitivne…

»V zadnjem času tudi pri slovenskih naročnikih opažam željo po sodelovanju na festivalih. Vmes me je že postalo strah, da festivali postajajo samo…

ghada
21. 09. 2022

Ghada Wali je mlada egiptovska oblikovalka, ki je v regiji Bližnjega vzhoda že globoko…

Kdor nima zgodovine, nima prihodnosti. Ustvarjam dela, ki predstavljajo to, kar sem in od koder prihajam. Svetovno prepoznavnost sem si pridobila z…

bla
20. 09. 2022

Jernej Smisl bo 1. oktobra 2022 postal direktor Pristopovega oddelka za korporativno…

Naši avtorji