medex igrica
Opaženo

Opazili smo: Medexova družbeno odgovorna igra za otroke

V AV studiu so v sodelovanju z blagovno znamko Medex pripravili koncept strokovno zasnovanih didaktičnih iger za otroke.

Z domiselno ponovno uporabo embalaž Medexovih izdelkov so zaživele Bzz bzz igrice za pridne čebelice, ki jih opisujejo kot zabavne, poučne in polne izvirnih idej za skupno ustvarjanje. »V času, ko večino svojih dni preživimo doma, nam hitro zmanjka idej, kaj bi počeli z otroki. Veliko zanimanje za izvirne in preproste namige, kako kakovostno preživljati prosti čas, predvsem z majhnimi otroki, nas je pripeljalo do iger, ki jih izdelamo iz embalaže Medexovih izdelkov. Ampule, tulci in drugi deli embalaže so kot nalašč priročni za ustvarjanje,« opisujejo izdelek.

Didaktične igre, ki razvijajo fino motoriko, kreativnost, kognitivne kompetence in številne druge vidike zdravega otroškega razvoja, so zasnovali v sodelovanju s pedagoško svetovalko. Vsak pripravljeni set za igranje omogoča številne igre in stopnjevanje težavnosti, tako da bodo v igri uživali tako najmlajši kot tudi starejši otroci. S ponovno uporabo embalaže pa razvijajo tudi čut za družbeno odgovornost in že pri najmlajših krepijo zavest o pomenu sveta z manj odpadki.

Bzz bzz igrice za pridne čebelice so zaživele tudi pri Cool Fotru in Cool Mamaciti doma. V seriji videov namreč družina vplivnežev predstavi, kako zabavno in poučno je lahko igranje s ponovno uporabo. Videe si lahko ogledate na Medexovih družbenih omrežjih.

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji