babice
Opaženo

Opazili smo: Mercatorjev Klub Lumpi združil moči s slovenskimi babicami

Danes je svetovni dan babic in ob tej priložnosti sta Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije in Mercatorjev Klub Lumpi združila moči in (bodočim) mamicam omogočila brezplačen telefonski klepet.

Klub Lumpi je namenjen staršem in njihovim malčkom, njegov namen pa je med drugim tudi to, da bi mladim družinam olajšal katero od številnih opravil ob rojstvu otroka, prispeval k pretoku koristnih informacij in dodal prijetna presenečenja za skupna doživetja. Ker so babice najpogostejši vir strokovnih informacij za bodoče starše, bo marsikateri bodoči mami telefonski klepet z babicami, veščimi poslušanja in komunikacije, koristil pri zbiranju informacij o zdravju v času nosečnosti, poteku poroda in možnih zapletih, življenjskem slogu in prehrani v času nosečnosti ter poporodnem obdobju, pa tudi dojenju in skrbi za novorojenčka, prišel še kako prav.

lumpi babice

»V našem klubu Lumpi si želimo olajšati pretok strokovnih nasvetov in tudi tako pomagati bodočim mamicam. Pogovor s kompetentnimi babicami jim bo prinesel kakovostno pomoč, prijazno besedo in trenutek olajšanja in sprostitve,« je poudarila Majda Vodopivec, direktorica marketinga lastnih blagovnih znamk v Mercatorju.

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji