pišek2
Opaženo

Opazili smo: Perutnina Ptuj s Pišek TV podpira gostince

Vse, ki iščejo dobre in raznolike recepte, kako pripraviti piščanca, v Perutnini Ptuj vabijo, naj na Pišek TV pogledajo, kako ga pripravljajo v različnih slovenskih gostilnah.

Po pripravi piščanca na različne načine gledalce »popelje« Mojca Mavec, za katero pravijo, da je s svojimi svetovljanskimi kulinaričnimi izkušnjami odlično dopolnila poslanstvo Pišek TV. »Poleg tega, da s svojo simpatičnostjo že tako osvaja gledalce, ki jo naravnost obožujejo, ima ogromno pozitivne energije, ki se je dobesedno zlila z našo štajersko produkcijsko ekipo, v kateri so med drugim Andreja Ilijaš, Rudi Uran in Mateja Naberšnik. Gledalci so takoj začutili to svežino in sproščenost, kar je prineslo odlično gledanost kuharskih oddaj in opaznost projekta,« so zadovoljni v Perutnini Ptuj.

Projekt so v prvi vrsti zasnovali, da bi vsaj malo podprli slovenske gostince v situaciji, v kateri so se znašli. »Želja ljudi po vračanju v gostinske lokale je velika in seveda je to s promocijskega vidika dobro zanje in za nas. Naša prodaja zaradi močnih blagovnih znamk in nemotene potrošnje v maloprodaji ne trpi in zato lahko še toliko bolj podpremo naše domače 'skupno dobro' v kulinaričnih doživetjih,« pravi vodja blagovne znamke Brigita Selinšek.

Pišek TV je trenutno dostopen na spletu – na www.perutnina.si, Facebooku in Instagramu preko ključnika perfekten piščanec, trenutno pa poteka tudi digitalna oglaševalska akcija.

pišek mara

pišek namaste

V znani stari gostilni Pri Mari so kuhali po domače – pripravili so pohanega piščanca in obaro, v indijski restavraciji Namaste pa so »pišeka« obravnavali bolj mednarodno.

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji