spar to smo mi
Opaženo

To smo mi

Slovenija kljub svoji majhnosti ponuja številne lokalne posebnosti in specialitete, ki jih Slovenci obožujemo. »Ne glede na to, od kje prihajajo, so nam enako blizu, saj so vedno na voljo v trgovinah Spar,« pravijo v Spar Slovenija.

Kratek opis akcije: Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedajo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagajo v dobre odnose s slovenskimi dobavitelji. Spar na svojih policah nudi kar 70 %* izdelkov slovenskih proizvajalcev, raznolikost pa ponujajo številne lokalne specialitete, ki jih ustvarjajo kmetje in pridelovalci od Jadrana do Panonske nižine, od Triglava do Kolpe.

Kot pravijo, so za Spar so pomembni vsi slovenski dobavitelji, zato na njihovih policah najdemo tako pridelke majhnih, idiličnih kmetij, kot tudi inovativne izdelke po meri sodobnega kupca in ponudbo priljubljenih tradicionalnih znamk. Obraze, ki ustvarjajo domače dobrote, pa so predstavili v novem televizijskem spotu za oglaševalsko akcijo »To smo mi«.

*Vir: Varuh odnosov v verigi preskrbe s hrano.

spar to smo mi

Predstavnici naročnika: Janja Štular in Nina Šumi

Skrbnica naročnika: Mija Gačnik Krpič

Direktorica projekta: Anuša Žagar

Kreativni direktor: Boštjan Napotnik

Umetniški direktor in oblikovalec: Robert Križmančič

Produkcijska hiša: Super 16

Producent: Gal Burger

Režiser: Mark Pirc

Fotografinja: Urša Premik

Trajanje akcije: od aprila 2021

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji