moj bosch
Opaženo

Spletna igra pobega: Lov na #mojBosch aparat

V Boschu so razmišljali, kako blagovno znamko na čim bolj inovativen način približati uporabniku in prišli do ideje: s spletno igro pobega.

Kratek opis akcije: Gre za tretjo različico oglaševalske akcije, v kateri je ta dobila popolnoma svežo preobleko. Lov na #mojBosch aparat se ne osredotoča le na pripravo hrane, temveč na kuhinjo samo. V središču akcije je spletna stran, na kateri je mogoče najti trike in nasvete za uporabno opremljanje kuhinj in njihovo dekoracijo ter »naredi sam« projekte, za katere skrbi gurujka tovrstnih podvigov Carica sveta, Urška Oman.

Pika na i celotni akciji je zarisana s svojevrstno igrifikacijo: gre za spletno igro Lov na #mojBosch aparat, ki deluje po načelih spletne sobe pobega. Uporabnik vstopi v Boschevo kuhinjo, njegov cilj pa je poiskati skriti Boschev aparat. Na poti do cilja se mora najprej prebiti čez štiri zabavne, z napravami Bosch povezane naloge, z njimi odklene finalno igro, ta pa ga usmeri do lokacije  skritega aparata. Vsi uporabniki, ki odkrijejo aparat, sodelujejo v nagradni igri.

mojbosch1

mojbosch2

mojbosch3

Predstavnika naročnika: Maruša Miklavčič in Miha Truden

Kreativna in strateška direktorica ter tekstopiska: Lucija Šuštar

Vodja projekta: Blaž Pregelj

Izvedbena oblikovalka: Maruša Žemlja

Programer: Tine Pintar

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji