bla
Razpisi

Zaposlujejo A1 Slovenija, Hofer, Paloma in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je ponovno nekoliko več »klasičnih« marketinških služb.

Hofer zaposli sodelavca v oddelku marketinga (m/ž) za vodenje digitalnih projektov in sodelovanje pri digitalni strategiji. Prijave zbirajo do 22. junija 2022 na karierni spletni strani.

A1 Slovenija išče višjega produktnega vodjo (m/ž) za vodenje kompleksnih projektov podjetja, kot so načrtovanje, izvajanje in zaključevanje projektov znotraj rokov ter v okviru proračuna. Prijave zbirajo do 19. junija 2022 preko spletnega obrazca.

Paloma zaposli skrbnika blagovnih skupin (m/ž) za pripravo marketinških strategij in taktik za blagovne skupine. Prijave zbirajo na kariera@paloma.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ljubljanski grad zaposli strokovnega sodelavca v oddelku trženja (m/ž). Skrbel bo za vodenje področja oddajanja prostorov in s tem povezano podporo. Bdel bo nad organizacijo in izvajanjem najemov prostorov, izvedbo poročnih obredov ter nad izvedbo prireditev in dogodkov. Prijavite se lahko do 30. junija 2022 na nika.valentincic@ljubljanskigrad.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Cas Media, agencija za prodajo oglasnega prostora na športnih programih Sport klub in drugih tujih tematskih programih, nudi priložnost medijskemu načrtovalcu (m/ž) za terminsko umeščanje in razporejanje oglasnih spotov znotraj televizijskega oglasnega bloka po zahtevanih parametrih v strokovnem programu. Prijave zbirajo do 10. julija 2022 na portalu Mojedelo.com.

Zavarovalnica Triglav išče dva nova sodelavca, in sicer strokovnega sodelavca za marketinško avtomatizacijo (m/ž) in analitika v službi za komunikacijsko platformo (m/ž).

Vitapur nudi priložnost vodji projektov v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo skrbel za izboljšanje konverzije na prodajnih straneh in razvoj prodajnih lijakov. Prijavite se lahko do 20. junija na job@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Outfit7 v svojo ekipo vabi producenta video animacij (m/ž), ki se bo pridružil oddelku za distribucijo videovsebin. Skrbel bo za produkcijo 2D- in 3D-animacij vse od začetnega razvoja do predstavitve. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Pro Plus zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo komunikacijskih načrtov in operativno upravljanje družbenih omrežij na platformah Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn in YouTube. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji